söndag 18 september 2011

V 30

Är redan inne i v 30...! Det börjar närma sej december, ruskigt fort går de! Oj oj ;) spännande ;-)
Var hos syrran i torsdags och träffade lilla Ellie ;) sååå liten och ändå vägde hon 300gram mer än Vincent som ny... Galet! Helt sjukt va man glömmer!

Idag va vi i hlm och provlåg sängar... Hittade ju annons i lokaltidningen på en säng på hlms möbelaffär - 180*200 cm, kontinental 5995:- Perfekt ju ;)
Men nej...
Vi fick hjälp med att prova. Hon i butiken kollade hur vi låg med axlar och att ryggraden var rak och sådär och jag är en medium och Ola fast och kontinentalsängarna säljs med ena sidan fast och andra medium ;-)
Men vi hamnade i en annan prisklass... Den billiga va lämplig till "flytta-hemifrån-första-sängen" som håller 2-3 år... Hm...

Vi låg likadant i 2 sängar där den ena kostade 14.995;- och den andra 19,995;-. I den "billiga" kunde man inte ta av bäddmadrassöverdraget och tvätta, i den dyrare kunde man det plus att den bäddmadrassen va svalare. Lite finare sängben, möjlighet att välja färg på tyget i sängen och sånt trams. Men mellan 15-20000;- skulle vi behöva lägga på en säng och får mellan 15-25 års garanti. Slipper alltså tänka på ny säng i 20 år! Så skönt det hade varit! Men 20.000:-!!

Så vi gick därifrån med broschyrer... Aaahhh så mycke pengar! Shit... Men nu har vi iallafall provlegat och vet vad vi ska ha.

Imorron ska jag lämna in en matteuppgift och den är inte klar. Inte ens påbörjad. Jag fattar fortfarande inte! Har kollat klipp på youtube, läst i matteboken och verkligen försökt att få de att fastna, men det GÅR INTE!!
Så jag får maila läraren och förklara sen får vi se hur de blir... Skit.

Nej minsann, dags att förbereda kvällsmat!

Tata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar