måndag 12 september 2011

Lycklig unge!

Gissa hur lycklig Vincent blev när pappa kom hem med ett badkar!!? Vincent va på väg att klättra i det utomhus, stod och hoppade jämnfota och va alldeles överlycklig!! :-)
Så även om vi inte har kopplat in kranen ännu eller skaffat duschslang så fixade vi ett bad åt lillkillen ;)
En bit trädgårdsslang som vi satte i kranen i vasken och ner i badkaret sen va de fullt ös på Vincent ;)
Sen fick Ola tömma ut vattnen sakta men säkert så inte hela toan skulle svämma över.. Men de löser vi snart! :)

Som han älskar att bada!! De va inte lätt att få honom därifrån efter 30 min i badet... Lite sura miner... Men nu äntligen kan han få bada nästan när han vill :)

Jag längtar efter att få kravla mej ner i badkaret... Tända ljus, lugn och ro och ett glas fejkvin ;) mmm :) hoppas Ola kan fixa klart i badrummet snabbt som attan!! :)

Helgen har rusat iväg, as always...
Va hemma hos Peter & Caroline i fredags - jag fick hjälp med matten :) så nu är testet inskickat (5 fel...) och inlämningsuppgiften är skriven och lagd i kuvert och klart att lämna :) skönt! Nu börjar nytt kapitel på tisdag.... :/

Igår va vi hemma och donade, en snabb runda till svärmor som fyllde år, hem och mös med Vincent (vi somna båda två i soffan...!) och sen blev de pizza ;)
Idag har jag röjt och donat på ovanvåningen... Orkar inte så mycket åt gången så det tog mej i princip hela dagen. Ola roade sej med att klippa gräset och det tar ju ett par timmar...

Imorron e de dags för glukosbelastning igen. Om 8 timmar faktiskt... Ajdå, då blir de inte många timmars sömn för mej :/
Jaja, e väl dags att sova.
Imorron blir jag förresten moster igen ;) syrran ska in kl 7 och ha bebis ;) ja, dom tar väl inte ut den så på direkten men nån gång imorron ;) spännande :-)

Nähä, sov gott :)

Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar