tisdag 7 juni 2011

Långhelg

Vilken härlig helg med fint väder vi haft! Själv har jag ju jobbat fredag-söndag men efter jobbet i lördagskväll satt vi ute på altanen och åt och gick inte in förrän kl va över 22. I söndags efter jobbet åkte jag och Ola tillsammans med hans nya kolleger till Vittskövle och träffade kollegerna på Ö Sönnarslövs traktorservice och hade aktiviteter och åt gott. De va trevligt. Inte alls som på Gunnar Nilsson där man i princip skulle buga för chefen och fjäska. Fy. Inget trevligt. Stelt och trist. Chefen över Ö Sönnarslöv sa att ikväll finns här inga chefer! Nu ska vi ha trevligt! :)
Där va många unga killar som jobbade där, inga gamla stofiler ;)
Jag fick va chaufför såklart ;) haha. Men vi va hemma redan kl 00, ganska skönt.

Igår åkte vi till Nova för inköp av sommarkläder till Vincent. Blev en del till både mej och Ola oxå, skönt att fylla på garderoben lite. Har inte gjort det sedan förra sommaren..... Resten av dagen spenderades ute. Vincents pool togs fram, jag rensade ogräs, grillade lite och Ola skruvade ihop sin nya vagn till åkgräsklipparen. Så himla skönt.
Idag är det dags för jobb... bara 2 veckor kvar sen e de semester!! :) gött!

Va hos doktorn med Vincent idag, han har svamp i munnen... Fick medicin som ska sköljas i munnen 4 ggr om dagen och dagmamman får inte ge medicin... Vet inte hur vi ska göra... Skit.

Nähä, in i duschen, fika lite och sen bege sej till jobbet...

Vi hörs!

Tata

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar